Johnny McMetal on viihdealan ammattilainen jo yli 10 vuoden kokemuksella

Osa meistä muistaa vielä biisit jotka olivat tuoreita hittejä, kun Suomi voitti lätkän MM-kultaa vuonna 95. Jotkut meistä tanssivat peruskoulun limudiscoissa Movetronin, Aikakoneen, Ace of Basen ja monien muiden ikimuistoisten klassikoiden ja hittien tahtiin. Ja jotkut meistä vain sattuivat jumittumaan tuolle kultaiselle aikakaudelle.

Dj Johnny McMetal – on yksi heistä, joka renkuttaa vielä tänä päivänäkin noita ajan platinoimia kappaleita päivästä toiseen, niin omaksi kuin muidenkin iloksi. Ja kuulemma villien huhujen mukaan ysäri on nyt takaisin nosteessa? Nostalgiaihokarvat kattoon!

Rock taas on musiikkina laaja käsite kaikkine ala-lajeineen ja lisäksi rokkia voidaan kategorioida tietystikin old schooliin, metalliin jne. Dj Johnny McMetal tietää mitä jengi rokkaa, esim Rock, Metal, Industrial, you name it!

DJ_Johnny

Tervetuloa Johnny!

 

Share in
Tagged in