LAZY BONEZ on vuonna 2012 perustettu suomalainen AOR-yhtye. Yhtyeen laulusolisti on myös TAROT yhtyeestä tuttu Tommi ”Tuple” Salmela.
LAZY BONEZ’in debyyttialbumi VOL.1 julkaistiin yhtyeen oman E·X·R METAL Records levy-yhtiön kautta 22. maaliskuuta 2013. Albumilla vierailivat muun muassa Marco Hietala sekä Udo Dirkschneider (U.D.O. / ex-ACCEPT).
Yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen oli Kuopion Henry’s Pubissa 27. heinäkuuta 2013. LAZY BONEZ toimi myös U.D.O. lämmittelybändinä Baltian kiertueella lokakuussa 2013.

LAZY BONEZ’in toinen albumi ”Alive” ilmestyy 25. syyskuuta 2015. Albumilla vierailee muun muassa Bernie Shaw (Uriah Heep), Tony Martin (ex-Black Sabbath) sekä Simon Wright (ex-AC/DC, ex-DIO). Huhtikuussa 2015 julkaistu musiikkivideo ”Sweet Girl” kuvattiin Gran Canarialla helmikuussa 2015.

lazybonez

DragonWhite toivottaa Lazy Bonezin tervetulleeksi!
Share in
Tagged in