Entwine julkaisee kuuden vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Chaotic Nation -albumi on bändin seitsemäs ja se julkaistaan lokakuun 2. päivä. Albumin ensimmäinen single Plastic World julkaistaan 14.8.

Vuonna 1995 perustettu Entwine julkaisi debyyttilevynsä The Treasures Within’ Hearts vuonna 1997. Bändin viimeisin albumi on Painstained vuodelta 2009. Kuuden vuoden tauon jälkeen bändi palaa uudistuneena ja raikkaan kuuloisena. Syksyn keikat starttaavat 10.10. Lahden Finlandia-klubilta.

Entwinen rumpali Aksu Hanttu kommentoi bändin pitkää taukoa seuraavasti: ”Hommahan oli jo lähellä levitä käsiin vuosina 2012-13 ja tarvitsimme vähän etäisyyttä bändistä. Ei me silti missään vaiheessa heitetty pyyhettä kehään, haluttiin vain puhdistaa pöytä kaikesta turhasta. Kelattiin, että väännetään nyt rallit valmiiksi ihan kaikessa rauhassa ilman mitään paineita. Lopulta vuonna 2014 päästiin alottamaan itse äänitykset. Tämäkin vaihe kuitenkin venyi rankasti erinäisten käänteiden takia. Mutta jos oltaisiin vaan väkisin edetty alkuperäisen suunnitelman mukaan niin lopputulos olisi kyllä ollu aika erilainen. Tämä levy nyt vain vaati aikansa. Ja lopulta meillä on käsissämme täysin uudella draivilla potkiva Entwine-albumi, joka on myös heittämällä monipuolisin levymme.”

Entwine

20150514 Helsinki. Entwine promotional picture 2015 / Universal Music. Photo by Terhi Ylimäinen.
20150514 Helsinki. Entwine promotional picture 2015 / Universal Music. Photo by Terhi Ylimäinen.
Share in
Tagged in