Helsinkiläinen Lullacry jättää jäähyväiset tänä keväänä. Bändi heittää viimeisen keikkansa Tavastialla 10.5. ja julkaisee tuplakokoelmalevyn ”Legacy 1998-2014” sitä edeltävänä päivänä. Kokoelmalevyltä löytyy yksi uusi biisi, alkuperäisen solistin Tanya Kemppaisen vetämä ”Hell On High Heels”. Biisi äänitettiin alkuvuodesta Astia-studiolla Anssi Kipon toimesta.

Lullacry julkaisi debyyttilevynsä ”Sweet Desire” vuonna 1998. Bändin viides ja viimeiseksi studiolevyksi jäänyt ”Where Angels Fear” julkaistiin vuonna 2012. Lullacry nähtiin vuosien varrella lukuisilla kiertueilla ja festareilla myös Suomen ulkopuolella. Bändin melodisia, tarttuvia biisejä kuullaan viimeisen kerran Tavastialla 10.5., jolloin mukana on vierailijoita ja toki myös alkuperäinen laulusolisti Tanya Kemppainen.

Spinefarm Records julkaisee keväällä myös bändin debyyttilevyn ”Sweet Desire” uudelleenmasteroituna. Levyllä on mukana viisi bonusbiisiä: kolme studioliveä ja kaksi ennen julkaisematonta kappaletta. Sekä ”Sweet Desire” että kokoelmalevy ”Legacy 1998-2014” julkaistaan 9.5.

www.facebook.com/lullacryofficial

Share in
Tagged in