shear_promo_band1_lowres

Shear on Helsinkiläinen, vuonna 2008 perustettu, naislauluvetoinen melodinen metallibändi. Shearin tavaramerkkeihin kuuluu omaleimainen tapa yhdistellä metallimusiikkiin eri elementtejä, aina raskaista ja rouheista riffeistä stadioneita halkoviin kertoäskeisiin. Yhtyeen ainutlaatuisen soundin kruunaa solisti Alexa Lerouxin monimuotoinen tulkinta. Lavalla Shear on parhaimmillaan sillä bändin vahvuuksiin kuuluvat energiset ja hikiset live-esiintymiset.

Yhtyeen toinen pitkäsoitto ”Katharsis” julkaistaan Euroopassa maaliskuussa 2014. Japanissa levy nähtiin kauppojen hyllyillä jo helmikuun lopussa. Levyn tuottamisesta ja miksauksesta vastasi Stratovariuksen Matias Kupiainen. Uudella ”Katharsis” albumilla vierailee myös legendaarinen Jens Johansson kosketinsoolon muodossa.

DragonWhite toivottaa Shearin tervetulleeksi!

http://shearofficial.com/

Share in
Tagged in