Bändi nähdään kesällä muun muassa Rockfestissä ja Sauna Classicissa

Kilpi julkaisi tänään paitsi esiintymisensä Rockfestissä, myös täydeltä laidalta raikavan Taiteilija-uutuussinglensä, joka on nyt tsekattavissa:https://open.spotify.com/album/4NhH6MfmD9kZIiTJt48Lzs?si=KRdFA5bVQg6qMG9pk2XM7g . Kappaleen radioensisoitto kuullaan vielä tänä iltana Radio Rockilla!

Vuosi 2018 on Kilpi-yhtyeelle erityinen, onhan kyseessä samalla yhtyeen 15-vuotisjuhlavuosi, jolloin juhlistetaan Sähkönsinistä Sinfoniaa -debyyttialbumia soittamalla sen kokonaisuudessaan läpi myöhemmin julkistettavilla klubikeikoilla. Albumin kappaleilla on myös huomattava osuus kesän festivaalikeikoilla, joista on nyt julkistettu 6. kesäkuuta Hyvinkään Rockfest sekä Tampereen Sauna Classic 13. heinäkuuta. Lisäksi yhtye julkaisee suoratoistopalveluihin remasteroidut versiot alkuvuosien levyistään.

Petteri Kilpi toteaa tietyn ympyrän nyt sulkeutuvan:

”Taiteilija-biisi on ex-vaimoni Eija Kilven ja mun yhteistuotokseni, ja samalla tavalla aikoinaan potkaistiin koko Kilpi liikkeelle, kun teimme Nerokasta Ikävää -biisin, joka päätyi radioihin soittoon ja siitä homma lähti rullaamaan.”

”Eijahan on sellainen maalaileva eskapisti, joten lyriikoiltaan tämä on tuttua Eijaa, heh. Tästä tuli minusta ihan älyttömän hyvä veisu, ja tietysti jokainen ukko bändistä omalla briljantilla ammattitaidollaan toi loppusilauksen kappaleen kuulokuvaan ja sovitukseen”, biisin säveltäjä Petteri jatkaa.

Kilpi vuosimallia 2018 on:
Taage Laiho, laulu
Petteri Kilpi, kitara
Elmo Karjalainen, kitara
KB Laaksonen, basso
Jussi Kattelus, rummut

www.facebook.com/kilpiofficial
IG: @kilpiofficial

Lisätiedot ja yhtyeen haastattelupyynnöt:
Heta Hyttinen
Ginger Vine Management & PR
040 581 7575
heta.hyttinen@gingervine.com
www.gingervine.com

Share in
Tagged in