Melodisen metallin iskujoukko Psychework julkaisee 9. maaliskuuta Fury and the Beast –nimeä kantavan kappaleen tulevalta levyltään. Viime vuoden lopulla julkaistujen Siegen ja Ghost Patrolin jälkeen Fury and the Beast tuo ”jotain uutta ja jotain lainattua” bändin äänimaisemaan, sillä singlellä kuullaan myös viraali-ilmiöstä maailmanlaajuiseen suosioon lennähtäneen Steve ’N’ Seagullsin hanuristi Wild Till Hiltusen kädenjälkeä.

”Musiikillisesti aika villi raita, joka kertoo tositarinaa sadistisista rakastavaisista keskellä Idänhumalaa”, laulaja Antony Parviainen valottaa kappaleen luonnetta.

Fury and the Beast on kolmas single Psycheworkin 20.4.2018 Ranka Kustannuksen kautta julkaistavalta albumilta. Bändi myös kiertää Suomea loppukeväästä, osalla keikoista mukanaan Thaurorod, ja Jyväskylän keikalla Kamara.

Psycheworkin tulevat keikat:

21.04. Lutakko, Jyväskylä (w/ Kamara)
27.04. Crafters, Hyvinkää (w/ Thaurorod)
04.05. Jack The Rooster, Tampere
18.05. Virgin Oil, Helsinki (w/ Thaurorod)
16.06. Ykän Pubin Metallifestival, Oulu
30.06. Hurmos Pub, Äänekoski

Psychework official website: http://www.psychework.com/
Psychework on Facebook
Psychework on Instagram
Psychework on YouTube
.
Stream Fury and the Beast by Psychework on Spotify:

 

Share in
Tagged in