CatCat julkaisee juhlavuoden 2017 kunniaksi uutta materiaalia.
Sielun sirpaleet on Katja Kätkän sävellys, sanoitus Kristian Kuisman ja sovitus Antti Turpeisen. Vaikka sovituksissa ollaan vahvasti ysäritunnelmissa, tekstit ovat muuttuneet 90-luvun alusta syvällisemmiksi: ”Haluamme että kappaleidemme melodiat ovat edelleen tarttuvia, mutta sanoitusten haluamme nykyään olevan koskettavia, ihmisiä rohkaisevia ja herätteleviäkin”, Virpi ja Katja kertovat.

1148-edit1

CatCatin ensimmäinen pitkäsoittolevy ilmestyi vuonna 1992. Katja ja Virpi kävivät Fazer Finnlevyllä Jaakko Salon luona koelaulussa, jonka jälkeen alettiin pian työstämään ensimmäistä CatCat-albumia. Kuitenkin vasta vuoden 1994 Euroviisut ja Bye Bye Baby toi CatCatin suuren yleisön tietoisuuteen.

Keikoilla meininki jatkuu edelleen vauhdikkaana, jopa nykyään kovempana kuin 90-luvulla. Vanhat tutut CatCat-kappaleet ja coverit on sovitettu tähän päivään. Katja ja Virpi haluavat, että ihmisillä on keikoilla hauskaa ja että mahdolliset murheet unohtuisivat. CatCatin keikoilla onkin tavallista, että paidat lentelevät ja hiki virtaa!

Sielun sirpaleet:
https://open.spotify.com/album/6sU9o5R1Gt6VFAS9svMBbh
ja
https://youtu.be/SczeG3-xLOk
Levy-yhtiö: Poptori Oy

https://www.facebook.com/catcatduo/
https://www.instagram.com/catcat_duo/

Share in
Tagged in