Jokaisella tarinalla on alkunsa. Tämä on jyväskyläläisen metallibändin Psycheworkin alku. Kulissien takana on jo tapahtunut paljon, joten nyt on korkea aika raottaa verhoja ja päästää kaikki katsomaan mistä on kyse.

Psychework_1
”Lopultakin, tarkoitan todella lopultakin olemme saaneet bändin kasaan ja materiaalin valmiiksi. Ensinnäkin lähtökohdat Psycheworkin rakentamiseen ovat olleet aika haastavat. Ihan sieltä ensimmäisistä lauseenparsista aina tähän pisteeseen. Se tie on myös ollut hyvin opettavainen. Kaikki lähti liikkeelle vuoden 2012 lopulla, kun jouduin kokemaan elämässä sen synkän ja armottoman puolen. Yhtäkkiä kun elämä käännetään ylösalaisin ja sinulta viedään se kaikkein tärkein eli terveys, siinä kummasti on aikaa miettiä syntyjä syviä”, yhtyeen laulaja Antony Parviainen aloittaa yhtyeen tarinan kerronnan ja jatkaa:

Elämäni oli silloin siinä hetkessä, jossa tulevaisuus oli hyvin epäselvä. Ja voin rehellisesti sanoa, että se oli minun pahin painajaiseni. Mutta tästä ajanjaksosta oli myös paljon hyötyäkin, sillä löysin kauan kadoksissa olleen kipinän eli kipinän musiikin kirjoittamiseen. Psychework on bändi, mutta myös minun henkilökohtainen sieluntuotteeni, johon olen voinut vuodattaa kyyneleeni ja kirjaimellisesti myös vereni.”


Musiikin kirjoittaminen on ottanut oman aikansa, ja nyt Psychework on löytänyt oman musiikillisen tyylinsä ja kappaleet lopullisen muotonsa, mitä tarinat kappaleiden takana vaativat. Tämä ei ole ollut ehkä helpoin tie, mutta todellakin sen arvoinen.

”Meillä on jo nyt tarpeeksi materiaalia täyspitkää levyä varten. Itseasiassa enemmänkin”, sanoo J-V Hintikka.
”Vaikeahan tätä on pantata, koska tahtoisimme jo jakaa musiikkia kaikkien teidän kanssa. Kunhan suunnitelmat ja aikataulut ovat valmiita, olemme enemmän kuin iloisia siitä että päästään julkaisemaan musiikkia!”

Pientä maistiaista tarjoillaan kuitenkin jo nyt YouTuben puolella https://youtu.be/q4fjuT4ceCU


Psycheworkin ensimmäinen keikka tulee olemaan Lutakossa, Jyväskylässä 15.01.2016. Siitä tulee erikoisilta!

KOKOONPANO

Antony Parviainen – laulu

J-V Hintikka – kitara

Juuso Raatikainen – rummut

Otto Närhi – koskettimet

Jere Kortelainen – kitara

Ville Koskinen – basso

http://www.psychework.com
https://www.facebook.com/psychework
https://instagram.com/psychework_band/

Share in
Tagged in