DragonWhiten uudella ohjelmamyyjällä Eija Bergmanilla on itsellään yli kymmenen vuoden kokemus keikkailusta laulajana erilaissa bändikokoonpanoissa. Musiikillisesti Eijalla on hyvin monipuolinen tausta: kokemusta löytyy niin iskelmäpuolelta, rock-genrestä kuin bilebändilaulajana toimimisestakin. Konserttisalit, ravintolat, yökerhot, pubit ja erilaiset tapahtumat keikkamyynteineen ovat tulleet siis tutuiksi.  Kokemusta löytyy monipuolisesti myös tapahtumatuotannon eri osa-alueilta sekä ohjelmatoimiston keikkamyyjän työstä jo aiemmilta vuosilta.

Eija on tehnyt monenlaista yhteistyötä myös muiden artistien kanssa, kuten viimeisimpänä projektinaan antanut äänensä kuulua Turmion Kätilöiden uudella sinkulla. Eijalla on teollisen muotoilijan (AMK) koulutus, mikä on tuonut osaltaan myös erilaista graafista- ja visuaalista-, sekä suunnitteluosaamista plakkariin.

Olipa kyseessä millaisen esiintyjän tarve tahansa, Eijan laajoilla kontakteilla hoituu kaikki. We can do it! Ota siis reippaasti yhteyttä vaikkapa sähköpostilla eija@dragonwhite.com, niin räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopivaa, laadukasta ohjelmaa!

Share in
Tagged in