Rap-artisti Sana – tai kavereiden kesken Sanna – on 23-vuotias kissarakas suunsoittaja Oulusta. Sanna on aina rakastanut musiikkia ja kirjoittamista, mutta mikään perinteinen runotyttö hän ei ole koskaan ollut. Rap-musiikki kolahti kovaa seitsemän vanhana, ja viisi vuotta myöhemmin kynä suttasikin jo rapin tahtiin.

Homma pyörähti kunnolla käyntiin 15-vuotiaana, jolloin Sanna aloitti keikkailun ja teki ensimmäiset äänityksensä. Kahdeksaan keikkavuoteen on mahtunut jos jonkinlaista tapahtumaa, joista jokaisen Sanna on vetänyt suurella sydämellä ja sanomaansa uskoen; olkoonkin, että se sanoma on vuosien varrella käynyt läpi liudan sydänsuruja ja muita kasvukipuja. Tämän päivän Sana on avoin, rehellinen ja nöyrä, ja valmis jakamaan yleisönsä kanssa paitsi kaiken jo oppimansa, myös tulevan polkunsa ja ne uudet opit.

Positiivista, energistä ja kannustavaa räppiä räväkällä naisnäkökulmalla ja melodisilla lauluosuuksilla hyöstettynä? Rap-artisti Sana palveluksessanne!

Kappaleiden aihepiirit ovat laajoja, ja suunnittelemme setin aina tapahtuman mukaan, jotta se vastaa parhaiten kohderyhmän toiveita. Tämän vuoksi Sana sopii kaikenlaisiin yleisötapahtumiin, yksityistilaisuuksiin ja yritysjuhliin.

www.sanamusic.net

DragonWhite toivottaa Sanan lämpimästi tervetulleeksi!

 

Share in
Tagged in