Suomenkielisen hevin kärkinimi Teräsbetoni esiintyy 26.7.2013 Turun Down By The Laituri -tapahtumassa. Keikkatauolla ollut yhtye on nähty viimeksi lavalla kesällä 2011.

Levyillään platina- ja kultamyyntejä saavuttanut orkesteri julkaisi ensidemonsa vuonna 2003. Tästä käynnistynyt ura on poikinut paitsi satoja esiintymisiä kotimaassa, myös muutaman keikan Euroopassa ja monien muistaman Euroviisu-edustuksen Belgradissa 2008.
Teräsbetoni haluaa juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan tietenkin esiintymällä yleisön edessä. Turku on tähän erittäin sopiva sijainti, sillä yhtyeen alkuaikoina monta hurmoksellista keikkaa koettiin samaisessa kaupungissa. DBTL tarjoaa mainiot puitteet tälle poikkeukselliselle esiintymiselle.

”Paljon on Metalliolutta virrannut Aurajokeen sen jälkeen kun esiinnyimme täyteen ammutussa TVO:n tilassa vuonna 2003. Voinen puhua meidän kaikkien puolesta, kun totean viimeisten kymmenen vuoden muuttaneen elämämme. Olemme saaneet kokea hienoja juttuja, ja 10-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävä Turun keikka tulee olemaan varmasti erityislaatuinen kokemus meille ja yleisölle”, kommentoi tulevaa juhlakeikkaa Teräsbetonin laulaja-basisti J.Ahola.

Teräsbetoni on:
J.Ahola – laulu ja basso
A.Järvinen – kitara
V.Rantanen – kitara
J.Kuokkanen – rummut

www.terasbetoni.com
https://www.facebook.com/TerasbetoniOfficial

TERÄSBETONI CUTS DOWN THE SILENCE WITH A 10TH ANNIVERSARY SHOW

Teräsbetoni, the messenger of Finnish heavy metal music, will perform in Turku at Down By The Laituri -festival on the 26th of July, 2013. The band has been laying low for a while now and was last seen on stage in the summer of 2011.

The band released its first demo in 2003 and has sold several gold and platinum albums ever since. They have played hundreds of shows in Finland and few gigs abroad as well. The Europe came to know better about Teräsbetoni in 2008 when they represented Finland in Eurovision Song Contest in Belgrade.

Teräsbetoni wants to celebrate its 10 year journey where else but on stage in front of live audience. Turku is the right place for this, since in its early times the band visited the city often and enjoyed delirious underground popularity. DBTL offers a perfect ground for this uncommon show.

“A lot of Metal beer has flowed to Aurajoki after we did a show in 2003 at crowded TVO’s premises. I’m sure I speak for all of us when I say, that the last ten years have changed our lives. We have experienced wonderful things and this 10th anniversary gig in Turku will be a special experience for us and the audience”, comments bands singer-bassist J.Ahola.

Teräsbetoni is:
J. Ahola – vocals & bass
A. Järvinen – guitar
V. Rantanen – guitar
J. Kuokkanen – drums

www.terasbetoni.com
https://www.facebook.com/TerasbetoniOfficial

lisätiedot: minni(a)dragonwhite.com, 0505171671

Share in
Tagged in