Suomalaisen naisvetoisen metallin uranuurtaja, LULLACRY, julkaisi julkaisi viidennen albuminsa ”Where Angels Fear” maailmanlaajuisesti viime vuonna kuuden vuoden odotuksen jälkeen.

Lullacry saavutti jo ennen ensimmäistä levyään (Sweet Desire, 1999) suurta suosiota keikkailemalla mm. hollantilaisen The Gatheringin kanssa. Yhtye on uransa aikana kiertänyt keikkalavoja ympäri maailmaa Edguyn ja Nightwishin kaltaisten metallisuuruuksien seurassa. Lullacry on nähty myös useilla ulkomaisilla heavy-festareilla kuten Female Metal Voices, Rock Im Ring ja Milwaukee Metal Fest.

Yhtye on yltänyt neljällä edellisellä levyllään Suomessa listasijoituksille, ”Crucify My Heart” -albumin (2003) yltäessä aina virallisen albumilistan Top 10:een asti. ”Where Angels Fear” -albumin on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Mikko Herranen, joka myös laulaa levyllä yhtyeen laulajan Tanja Lainion kanssa synkän kauniin dueton kappaleessa ”Feel My Revenge” Uuden ”To Every Heartache” –singlen on miksannut ja masteroinut Anssi Kippo Astia-studiolla.

”Where Angels Fear” -levy on hieno paluu, sillä yhtye on löytänyt tauon aikana uusia puolia itsestään ja kykenee tarjoamaan yhdellä kerralla enemmän.” Soundin arvio 4/5

www.lullacry.com

Share in
Tagged in