STAND UP RISTO KOO

Risto Koo, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Risto K. Järvinen, kertoo stand up -esityksissään itselleen tärkeistä asioista, kuten esimerkiksi itsestään. Toki hän saa yleisön nauramaan myös muille asioille: mm. lohimedaljongeille, kotipaikalleen Vantaan Korsolle ja Runebergille.
Yleisö lähtee aina mukaan, joskus jopa kotiin asti.

Multitalentti Risto Koo saavutti lavarunouden SM-hopeaa 2004. Suuren suomalaisen rakkausrunokilpailun tekstiviestisarjassa hän ylsi pronssille 2005. Viihdeohjelmien SM-kilpailuissa Kouvolassa hän sijoittui stand up -esityksillään jaetulle kolmannelle sijalle 2006. Subtv:n Sinä-ohjelman hän voitti tv-sketseillään 2007. Vuonna 2009 hän valloitti stand up -esityksellään tuomari Jone Nikulan ja voitti Student’s Talent -kilpailun Vantaalla.

Stand up -komiikkaa Risto Koo on tehnyt ammatikseen syksystä 2006 alkaen. Klubien ja firmojen lisäksi hänen hulvattomille esityksilleen on naurettu lukemattomissa harjannostajaisissa, syntymäpäiväjuhlissa, häissä ja hirvipeijaisissa. Risto Koo räätälöi esityksensä aina tilaajan mukaan.

http://www.youtube.com/watch?v=okvjDI7vFwg

TIEDOSTOT:

Mikäli tiedostoja halutaan käyttää muuhun, kuin DW:n kautta myytyyn ohjelmaan, on siihen pyydettävä lupa DragonWhite Oy:ltä.

Keikkakalenteri:

Ei vahvistettuja esiintymisiä tällä hetkellä.