SANI

Sani Aartela on suomalainen laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Hänet tunnetaan Aikakone -yhtyeen solistina. Hänen sanoittamia biisejä ovat mm. Neiti Groove, Odota ja Tuhat yötä. Sani on myös laulanut useita duettoja suomalaisten artistien ( mm. Samuli Edelmanin)  kanssa. Lisäksi hän on esiintymyt lukuisissa musikaaleissa ja teattereissa ja ollut mukana Vain Elämää -televisiosarjassa 2018.

Sani on julkaissut kolme albumia. Uusin single kantaa nimeä Kaunis.

Sani lähtee syksyllä oman bändinsä kanssa kiertueelle uuden albumin tiimoilta. Bändissä soittaa mm. Okke Komulainen, Pasi Rajala, Jani Auvinen ja Samuli Erkkilä, osittaisella tai koko bändin voimin keikkapaikasta riippuen. Kiertueella kuullaan hitit kaikilta soololevyiltä sekä Aikakoneen parhaimmisto, uusin sovituksin.

DANCE WITH SANI
Sani on Aikakoneen matkan sivussa tehnyt soolouraa jo vuodesta 2007. Pitkäsoittoja on kerääntynyt jo kolme ja sinkkujulkaisut ovat keikkuneet hyvin Radio Suomen listojen kärjessä.

Sanin soolotuotanto tunnetaan mm. biiseistä: ” Jää”, ” Versoava juuri” , ” Ei mitään lisättävää” ja viimeisimpänä ” Kaunis ” .
Vain elämää -ohjelmasta tutut biisit saavat myös nyt paikkansa kun dance-pohjalta lähtevä duo pääsee esittämään biisejä kansalle.

Duoon tuo maustetta tällä kertaa rytmipolitiikasta vastaava Tuomas “Gary” Keskinen. Loopperilla ja synasoundeilla saadaan bileet käyntiin.

 

 

Kaunis:

Sydänhuone:

Kuvat: pultsiphoto

 

Myyjä: Minni Kumpuvuori

Keikkakalenteri:

Date City Venue Country
20.07.24 Ranua The Book Bar Pop Finland
31.07.24 Tampere Finlaysonin piha Finland
03.08.24 TBA Finland
17.08.24 Vesilahti Peurarock Finland

Subscribe: RSS | iCal