JUONTAJAT

 

 

 

 

 

 

 

 

ELLEN JOKIKUNNAS

Ellen Jokikunnas on suomalainen malli, televisio- ja radiojuontaja. Hänet tunnetaan monista juontotehtävistä esim. televisiossa Idols, Suuri Kupla, Farmi Suomi ja radiosta mm. Helmiradio ja Radio Aalto. Ellen on pirteä ja muuntautumiskykyinen juontaja.

 

HETA HYTTINEN

Heta on pitkän linjan musiikki- ja media-alan ammattilainen.

Heta tuli tutuksi jo lapsijuontajana Kasmasiini-ohjelmasta ja jatkanut sen jälkeen töitä muun muassa Pikku Kakkosessa, YLE:n Musiikki-tv-ohjelman juontajana, Jyrki!-ohjelman juontajana ja toimituspäällikkönä sekä Rytmi-lehden päätoimittajana.

Nykyisin hän toimii myös laaja-alaisemmin musiikkibisneksessä managerina ja erityisesti raskaamman rock-musiikin moniosaajana.

 

EEVA MALIN ( Ex-Jaakonmaa)

Tv-stäkin tuttu juontaja Eeva Malin tilaisuuksiinne. Eeva on rohkea ja pirteä juontaja erilaisiin tilaisuuksiin.

 

ANNIKA METSÄKETO

Annika Metsäketo on suomalainen juontaja ja radioääni. Hän on työskennellyt muun muassa NRJ:llä, Kiss FM:llä ja Radio Novassa.Tämän lisäksi hän toimii freelance-juontajana erilaisissa tapahtumissa.

 

JONE NIKULA

Jone Nikula on vuosien varrella toimittajan työnsä ohella juontanut festivaaleilla (Ruisrock, Ankkarock, Tuska jne.), yritysjuhlissa ja yleisbileissä milloin suuremmille milloin pienemmille yleisöille. Nikula on myös metalli -DJ, joka klubeilla pyöriessään on pyöritellyt myös levyjä 1980 -luvun lopulta saakka ja soittaa edelleen levyjä säännöllisesti.
Mainettaan parempitapaisena miehenä hänet on sangen usein kutsuttu toistamiseenkin juonto- ja DJ -keikalle samaan paikkaan.

Nikula oli Ovi -lehden päätoimittajan vastuullisessa virassa 2006-2008. Hän on monille tuttu myös tv-stä, esim. Idols, Äijät, Tanssii tähtien kanssa, sekä radiossa häntä kuulee tällä hetkellä Radio Rockilla.