AHOLA

AHOLA on Jarkko Aholan (Teräsbetoni, Northern Kings, Raskasta Joulua jne) uusi vitaali rock-akti, jossa sekoittuu sopivasti nykyaika ja rockin aina yhtä olennainen menneisyys. Bändin musiikin ytimessä ovat iskusävelmät, fiilis ja tietenkin taito tehdä että soittaa oikeaa ja tuhtia monipuolista rockia, jossa aitous sekä tunne ovat valttia turhan poseeraamisen jäädessä muille.

J. Ahola kommentoi uutta bändiä yhtyeen sivuilla:
“Olen työskennellyt enemmän tai vähemmän AHOLAn parissa jo pitkän aikaa. Alusta alkaen biisintekoni on ollut lähinnä englanninkielistä rock-musiikkia, mutta muusikkouden myötä olen löytänyt itseni soittamassa tai laulamassa mahtavista hommista, kuten suositusta Teräsbetonista tai hienosta Northern Kings –projektista. Vaan sehän onkin osa tämän homman hienoutta! Joka tapauksessa, riffikeskeisen rockin ollessa musiikillisen maailmani ydin, halusin sekoittaa tähän soppaan tulisempaa maustetta ja tehdä jotain jonka parissa en olisi liiaksi kotona.”

AHOLAssa soittavat:
J. Ahola – laulu, kitara
Jari ”Jamo” Laitinen – basso
Antti Mäkelä – rummut
Antti Karhumaa – kitara

Kotisivut: http://www.aholaband.com/

AHOLA.kanavalista

Tiedostot:
Mikäli tiedostoja halutaan käyttää muuhun, kuin DW:n kautta myytyyn ohjelmaan, on siihen pyydettävä lupa DragonWhite Oy:ltä.

Photos not to be used without prior permission from DragonWhite Ltd,
unless linked directly to this site.

Kuva: Harri Hinkka

Keikkamyynti: Minni Kumpuvuori

Keikkakalenteri:

Ei vahvistettuja esiintymisiä tällä hetkellä.