ARI KOIVUNEN

ARI KOIVUNEN on vuoden 2007 Idols-voittaja, joka muistetaan myös Amoral -yhtyeen laulajana. Ari on tähdittänyt vuoden 2015 alusta tamperelaisen Suomen Musiikkiteatterin musikaaleja ja esiintyy vuosittain muiden Suomen raskaan musiikin kärkinimien kanssa jättisuosion saavuttaneessa Raskasta Joulua -projektissa.

Ari keikkailee myös akustisena duona ja muunlaistenkin kokoonpanojen kanssa. Arin upea ääni vie biisit uusiin ulottuvuuksiin, on sitten kyse räväkästä rockista tai herkästä balladista. Ohjelmistosta löytyykin musiikkia jokaiseen makuun, on Whitesnakea, Rainbowta, Dioa, Led Zeppeliniä, Pink Floydia ja aina jotain kotimaistakin kuten Juicea, Valmusta, joskus Kirkaakin.

ARI KOIVUNEN
– Idols-voittaja 2007
– Soololevyt ‘Fuel For The Fire’ (2007), Becoming (2008)
– Amoralin laulajana (2008-2017) neljä levyä, keikkoja Suomen lisäksi Japanissa, Kiinassa, USA:ssa ja useita Euroopan kiertueita
– Raskasta Joulua -kiertue vuosittain 2007-
– Suomen Musiikkiteatteri 2015- : Rockmusikaalit ‘I Wanna Rock’, Autiotalossa, ‘Let’s Dance’, ‘Raparperitaivas’ sekä ‘We Rock’ -show.

www.facebook.com/arikoivunenofficial

Tiedostot:
Mikäli tiedostoja halutaan käyttää muuhun, kuin DW:n kautta myytyyn ohjelmaan, on siihen pyydettävä lupa DragonWhite Oy:ltä

Keikkamyynti: Minni Kumpuvuori

Keikkakalenteri:

Ei vahvistettuja esiintymisiä tällä hetkellä.