Säv. Jussi Rasinkangas, Timo Taivaskero
San. Johanna Viksten, Jussi Rasinkangas
Sov. Timo Taivaskero, Samuli Erkkilä, Janne Rajala, Okke Komulainen ja Jani Auvinen
Producer: Samuli Erkkilä

Sani on tunnettu ja suosittu laulaja, säveltäjä, sanoittaja ja näyttelijä. Hän on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa sekä näytellyt erilaisissa teatterirooleissa. Laulajana Sani tuli koko kansan tietoisuuteen legendaarisen Aikakone-yhtyeen solistina – yhtye keikkailee edelleen ahkerasti ympäri Suomen. Hänen soolouraan on sisältynyt mm. menestyksekkäitä duettoja, yksi näistä on ollut jo klassikoksi muodostunut Tuhat yötä Samuli Edelmannin kanssa. Lahjakas Sani on myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleita monille tunnetuille kotimaisille artisteille.

Artistin vuosi 2023 lähtee käyntiin vahvan uuden pop-soolomateriaalin siivittämänä. Odotettavissa on melodista ja tarttuvaa aikuispoppia, jonka tulkitsijana Sani on kiistatta Suomen kärkikastia. Uusin soolojulkaisu on tarttuva ja radioystävällinen Sydänhuone. Albumikokonaisuutta on luvassa vuoden 2024 alussa.

” Laulu on omistettu kaikille elämän tärkeille ihmisille. Omistettu heille, joita näemme usein, mutta myös heille, joita tapaamme harvemmin, mitä tahtoisimme. Vaikka ollaan jouduttu olemaan erillämme, vaikka joskus kiire tempaisee eri suuntiin, rakkaat ihmiset asuvat sydämen huoneissa – aina. Sulje silmäsi ja mieti, että kenelle Sinä haluaisit omistaa tämän laulun? ”, Johanna Viksten, sanoittaja.

”Itse kun kuulin tämän hienon kappaleen demon jo useampi vuosi sitten ensimmäistä kertaa, tunsin sen tekstin välittömästi omakseni. Olin juuri tuolloin henkilökohtaisesti joutunut kokemaan haastavia asioita ja sain niihin lohtua tärkeiltä lähimmiltä ystäviltäni, jotka jaksoivat kuunnella ja kannustaa eteenpäin. Vaikka elämässä tulisi vastaan mitä kuoppaa tahansa, kukaan ei lopulta voi viedä omaa sydänhuonettasi, eikä sitä tunnetta, jota siellä koet”, Sani.

Uutta materiaalia ovat olleet työstämässä arvostetut muusikot: Teemu Viinikainen, Okke Komulainen, Janne Rajala, Samuli Erkkilä, Jani Auvinen. Sydänhuone-kappaleen on säveltänyt Jussi Rasinkangas ja Timo Taivaskero, sanoituksen takaa löytyy Johanna Viksten ja Jussi Rasinkangas. Tallenteen taiteellisesta tuotannosta vastaa Samuli Erkkilä. Vierailevana kitaristina Teemu Viinikainen.

Sydänhuone:

https://www.youtube.com/watch?v=o-pjV0jnCjw
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Timo Niemi Tornado Promotions
+ 358 400 487 715, tornado.promotions@dnainternet.net

Music Company
BrandLoud Entertainment
brandloudentertainment@gmail.com

Keikat:
Minni Kumpuvuori, Ohjelmapalvelu Dragonwhite Oy
+ 358 50 5171 671, minni@dragonwhite.com 

Share in
Tagged in