Helsinkiläinen King Company ja paluun tehnyt Altaria lähtevät huhtikuussa tien päälle. Kiertue vie bändit seuraaville paikkakunnille 9.4 Tampere (Jack The Rooster),  16.4 Helsinki (On The Rocks), 17.4 Salo (Hometown) ja 24.4 Rauma (Brummi).

KING COMPANY
King Company on 2014 perustettu Helsinkiläinen hard-rock yhtye, jonka jäsenillä on mittava ura suomalaisissa rock – ja metalli-yhtyeissä(mm. Children Of Bodom, Thunderstone, Warmen, Raskasta Joulua, Kotipelto, Kiuas jne). Yhtye on levyttänyt kaksi levyä Italialaiselle Frontiers Recordsille. ”One for the road” 2016 ja ”Queen Of hearts” 2018,  joista jälkimmäinen nousi Suomen albumilistalla sijalle 7. ilmestyessään. Myöskin samalle sijalle 7. yhtye valittiin maailman suurimman heavy metal lehden Burrnin ”vuoden tulokas”- listalla vuonna 2017. Yhtye valmistelee tällä hetkellä kolmatta levyään ja sen olisi tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

Kokoonpano:
Ilkka Keskitalo – laulu
Antti Wirman – kitara
Mirka ”Leka” Rantanen – rummut
Timo Schleifer – basso
Jari Pailamo – koskettimet

ALTARIA
Vuonna 2016 kuopattu Altaria on noussut tuhkista ja tekee paluun vuoden 2006-kokoonpanollaan. Kokoonpano, joka on ollut yhtyeen tunnetuin ja menestyksekkäin sekä kokoonpano jolla yhtye kiersi euroopan klubeja ja festareita.
Altarian ”Divinity” levyn avausbiisiä ”Unchain The Rain” on Youtubessa katsottu jo yli 1,2 miljoonaa kertaa! Sekä Altarian ”Invitation” levyllä on Spotifyssa yli 1,4 miljoonaa streamausta!
Vuosi 2020 on Altarian 20 v juhlavuosi ja sen kunniaksi yhtye jukaisee uuden levyn.

Altaria 2020:
Taage Laiho – laulu
Petri Aho – kitara
J-P Alanen – kitara
Marko Pukkila – basso
Tony Smedjebacka – rummut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Ohjelmapalvelu Dragonwhite Oy, Minni Kumpuvuori, minni@dragonwhite.com
050 517 1671
www.dragonwhite.com

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Lisäkeikat mahdollisia.

Share in
Tagged in