*Antony Parviainen Trio plays Iron Maiden rokkaa ympäri Suomen helmi-maaliskuussa

 

Jo aikaisemmin hevikansan klassikoiden äärellä loistanut Antony Parviainen Trio palaa lavoille helmikuussa 2019, ja tällä kerralla täyskäsittelyn saa legendaarinen Iron Maidenin tuotanto. Aiemminhan tältä kuusihenkiseltä triolta on kuultu Maidenin lisäksi 80- ja 90-luvun klassikoita aina Ozzystä The Cultin kautta Dioon.

Muun muassa Wasted Years ja Revelations kaikuvat kaikkiaan yhdeksällä paikkakunnalla, ja keikkapaikoiksi on valittu juomaravintoloita, joissa tunnelma saadaan hikiseksi ja tiiviiksi. Antony Parviainen kertoo, että nimenomaan Iron Maidenin valikoituminen erikoiskiertueen teemaksi oli lopulta helppo valinta:

”Maiden-biisit ovat uponneet yleisöön aina todella hyvin ja niitä myös toivotaan paljon – myös sillonkin kun se ei ole toivottavaa. Bändin tuotannosta löytyvät niin omat suosikkini kuin yleisesti jumalaisen hienoja sävellyksiä. Voi sanoa, että 80-luvulla oli todellakin kultaiset hetkensä”, Parviainen toteaa.

APT:n kokoonpanosta löytyy kaikkiaan kuusi soittoniekkaa, ja toki tämä kuusihenkinen, sellollakin höystetty ”metallitrio” aiheuttaa säännöllisin väliajoin hilpeyttä.

”Ainahan tätä kokoonpanoa ja bändin nimeä ihmetellään, ja se herättää suomalaisissa usein myös sellaistakin kummallista reaktiota, missä suupielet taipuvat kohti korvia ja suusta kuuluu täysin kummallista ääntä. Joskus siihen kummallisen äänen sekaan tulee mukaan kysymys, missä on kirosana. Itse en ole sitä asiaa ihmetellyt lainkaan. Trio kuulostaa paremmalle ja on mediaseksikäs. Suolahdessa on paikka nimeltä Kirppuvuori. Ei se oikeasti ole mikään vuori. Se on mäki”, Antony veistelee.

Parviainen on erityisen iloinen siitä, että nyt sekä bändi että fanit pääsevät paneutumaan todellakin Maiden-tuotantoon, lavan molemmin puolin.

”Lauletaan yhdessä maaliman parhaimman hevibändin Iron Maidenin klassikoita ja pidetään hauskaa! Meillä kaikilla on varmasti silloin jo kevättä rinnoissa, helvetin pimeän talven jälkeen”, hän rohkaisee.

Antony Parviainen Trio plays Iron Maiden -kiertueen paikkakunnat ovat:

08.02 Imatra, Osmos Cosmos Bar, http://osmoscosmos.com/ocbar/
09.02 Kuopio, Ottopoika, LOPPUUNMYYTY http://ottopoika.fi/  
15.02 Vantaa, Old Story, https://www.oldstory.fi/
16.02 Äänekoski, Bar Hurmos, http://www.barhurmos.fi/

23.02 Kannus, Krouvi Meno Mono

08.03 Tampere, Jack The Rooster, http://jacktherooster.fi/
09.03 Hankasalmi, Ravintola Hankala, LOPPUUNMYYTY http://ravintolahankala.fi/
29.03 Helsinki, Semifinal, http://www.tavastiaklubi.fi/fi_FI/semifinal/
30.03 Jyväskylä, Musta Kynnys, LOPPUUNMYYTY http://mustakynnys.com/

http://www.dragonwhite.com/artisti/antony-parviainen-trio/
Valokuva: Jaakko Manninen

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Lisäykset mahdollisia.
Kaikkien keikkojen ikäraja on 18 vuotta.

Keikat ja lisätiedot:
Minni@dragonwhite.com , www.dragonwhite.com, 050-5171671

Share in
Tagged in