Oululainen pop-räppäri Sana julkaisee uuden Mikä-Mikä-Maa -singlen perjantaina 20.1. musiikkivideon kera. Kappaleella vierailee Aikakoneesta tuttu Sani ja biisin sävellyksen takaa löytyy Henri ”MGI” Lanz. Lanz on tuottanut uransa aikana hittejä Suomen eturivin artistien lisäksi muun muassa 50 Centin ja Akonin kaltaisille maailmantähdille.

Sanakansi

Sana kuvailee Mikä-Mikä-Maa -singleä iskelmäräpiksi. Kappaleen teksti kertoo matkasta, jonka kaikki ihmiset tekevät tullessaan tietoisiksi siitä, että mennyttä aikaa ei voi saada takaisin.
”Kappale sai alkunsa kun 25-v. läheni ja ikäkriisi alkoi painamaan päälle. Tuntui, että maailma loppuu tähän. Toivoin, että Peter Pan hiippailisi hakemaan mut Mikä-Mikä-Maahan”, Sana kertoo kappaleen synnystä.

”Halusin kappaleeseen mukaan minua vanhemman, mutta silti nuorekkaan artistin. Lopulta keikkamyyjäni vinkkasi Sanista, josta innostuin heti. Sani oli nappivalinta. Koen, että erilaisia naisartisteja kaivataan ja naisten välistä yhteistyötä tulisi korostaa”, Sana kertoo.

SanaSani

”Tutustuin Sanaan yhteisen ohjelmatoimiston kautta. Kuulin kappaleen demon ja ihastuin hänen tapaan tulkita tekstiä sekä ihastuin tarttuvaan melodiaan, joka samantien loi uskoa kyseiseen kappaleeseen. Uskon vahvasti, että biisi tulee tavoittamaan monet kuulijat. Sanasta löytyy vahvaa osaamista sekä kirjoittajana että tulkitsijana”, Sani kommentoi yhteistyötä.
Sana on tehnyt musiikkia jo vuosia, mutta alkanut keskittymään musiikin julkaisemiseen enemmän tosissaan vasta viime vuonna julkaistujen Pessimistijolla ja Haava (feat. Maya Paakkari) -singlejen myötä.

Sana on mukana tänä keväänä myös Unelmakiihdyttämö -ohjelman ensimmäisella kaudella. Ohjelmassa seurataan nuoria musiikintekijöitä, jotka tekevät mentoreiden (mm. Arttu Wiskari, Irina) avustuksella kappaleen vuorokaudessa.

Video:

http://m.iltalehti.fi/viihde/201701192200056055_vi.shtml

Haastattelut ja promootio
Aku Oikari / Idealeka
+358 50 4107150
aku.oikari@idealeka

Share in
Tagged in