Porilaissyntyinen pitkän linjan muusikko Tommy Huovinen julkaisee kuudennen soololevynsä maanantaina 19.9.2016. Albumi kantaa nimeä Kostonjoen avenue ja sillä vierailee nimekkäitä kotimaisia muusikoita; koskettimissa kuullaan mm. Pekka Gröhnin kädenjälkeä ja haitarissa soi legendaarisen Safka Pekkosen soundi.

tommyy

Lätyn ensimmäisellä, Rakkauden anarkiaa -sinkkulohkaisulla, levydebytoi Jenni ”Paten tytär” Mustajärvi ja toisella, tänään 12.9., julkaistavalla Rakastan sydämesi valoa -biisillä Huovisen kanssa duetoi itse ihana Irina Saari. ”Tätä biisiä pyörittelin pitkään ennen kuin se löysi muotonsa hieman mariachi-tyyliseksi. Tekstillisesti se on tango eli rakkautta verrataan elämään ja kuolemaan. Sain Irinan laulamaan tämän kanssasi duettona ja hänen panoksensa puhalsi tähän kappaleeseen todellisen sielun. Myös Pekkosen Safkan haitari maalaa kaunista maisemaa”, kuvailee Huovinen toista sinkkua ja avaa samalla albumin nimen taustaa: ”Itse albumin nimi on paradoksi. Kostonjoki on Ii-joen sivuhaara jossa mun isällä on mökki. Olen viettänyt siellä kaikki lapsuuden kesät ja edelleenkin vietän kesälomani siellä. Kostonjoki sijaitsee Taivalkoskella joka ei juuri kauempana voisi olla ”valtakadusta.” 

Tommy Huovisen ja Irinan duetoiman Rakastan sydämesi valoa -kappaleen pääset kuuntelemaan tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=HxWO7_Y2Rb8

Biisilista
1.    Kostonjoen avenue
2.    Ruma rakkaus
3.    Kosketuspintaa
4.    Parasta ennen
5.    Kaikki ei oo kultaa
6.    Rakastan sydämesi valoa (duetto Irina Saari)
7.    Arvottomat
8.    Lajinsa viimeinen
9.    Mustajärven yöt
10.  Työttömän laulu
11.  Rakkauden anarkiaa (feat. Jenni Mustajärvi)
12.  Pahan pojan pulverii
13.  Syy vai seuraus?

Share in
Tagged in