Suomi-räp-popparitar Sana on lyönyt verbaaliset hynttyyt yhteen kaimansa (Sana) Mustosen ja musiikilliset lahjansa TCT:n Comeetan kera. Tämän tuloksena on syntynyt miehille pitkää nenää näyttävä kevyt kesäralli, joka kantaa nimeä Pessimistijolla. 27.5. alkaen huutia saavat mammanpojat, kitisijät ja muutenkin negatiiviset sällit, jotka uhkaavat pilata mimmien kesäfiilikset.

sana1
Kappale kertoo kesästä, erosta ja siitä kuinka tosinaiselle nariseva mies on tarpeeton hyödyke ja haitta hyvälle meiningille. Musavideolla naisten vihan kohteeksi ja riepoteltavaksi joutuu vapaaottelija ja DJ Johnny McMetal, joka muistetaan myös takavuosien BB-Ristona. Sanan ja Johnnyn rinnalla kaatosateessa viilettää myös muusikkona ja valokuvamallina mainetta niittänyt Johanna von Hertzen.

Sanan (Sanna Rönnberg) kanssa Pessimistijollan verbaalista melaa heiluttaa laulaja Rela. Miehiä disautetaan hyväntahtoisesti pilke silmäkulmassa ihanan kitkerällä boogiella. Nuoresta iästään huolimatta Sana on käynyt elämässään aikamoisen myllytyksen mm. alkoholismin ja toinen toistaan hullumpien miesten kanssa, joten neiti tietää hyvin tarkkaan mistä laulaa. Suomiräpin katkeransuloinen Kaija Koo on täällä – joten jos tää ei putoo, voit soutaa pessimistijollas hiljaa himaan…!

https://www.facebook.com/sanarapmusic
http://www.sanamusic.net/
Insta: @sanarapmusic

Teaser:https://vimeo.com/167409736
Promokuvat: http://sanamusic.net/kuvat/pressikuvat/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt, yhteistyöehdotukset ja kipeiden hartioiden hoito:

Laura Kokkonen
Varatäti 
+358 50 030 3561
laura@varatati.fi
Share in
Tagged in