Shava on tunnettu tiukkana ja aktiivisena livebändinä jo vuodesta 2004 lähtien, jolloin he soittivat ensimmäiset kotimaan keikkansa.

shavauusi

Ulkomaan keikkatoiminta alkoi vuonna 2009, jolloin Shava esiintyi ensimmäistä kertaa Vancouverissa. Tämän jälkeen olemme soittaneet yhteensä yhdessätoista eri maassa – ja tänä vuonna lanseeraamamme suomibhangra ottaa tärkeän askeleen. Aloitamme yhteistyön Caroline Ledouxin kanssa, joka työskentelee Divanesco – ohjelmatoimistossa ja myös omalla Carobooking – toiminimellään. Carobooking on yksinoikeudella Shavan keikkamyyjä kotimaassaan Belgiassa sekä myös Ranskassa ja Sveitsissä, sekä myy yhtyettä muualle maailmaan keskittyen Eurooppaan.

Carobooking / Divanesco on balkanin mustalaismusiikin suurnimien Taraf de Haïdouksin ja Kočani Orkestarin keikkamyyjä. Carobooking ei usko tarpeettoman isoihin artistirostereihin, vaan mielummin panostaa muutamaan yhtyeeseen – edellä mainittujen legendojen lisäksi firmalla on rosterissaan ainoastaan mustalaismusiikkia soittava Band Of Gypsies, ja nyt myös Shava.

Kotimaassa Shavan keikat myy DragonWhite.

Minni Kumpuvuori minni@dragonwhite.com
050 5171 671

Haastattelupyynnöt, promoyhteydenotot: Kiureli Sammallahti
050 491 3839 suomibhangra@gmail.com

tilaa uutiskirje / subscribe to newsletter

Keikkamyynti ulkomailla:

Carobooking / Caroline Ledoux carobookingagency@gmail.com

https://www.facebook.com/carobooking

http://www.divanesco.com/

Share in
Tagged in