UMK:n esikatseluraadin suosikki, Shava, julkaisee toisen pitkäsoittonsa 6.3.2015. Albumi kantaa nimeä Langaton yhteys ja sen teemoina ovat vapaus, avaruus ja yhteys. Lätyn yhdellätoista raidalla kaikuu luomuna ja livenä soitettu bhangra, konemaailma ja retrofuturismi sulassa sovussa tiukkojen tanssibiittien ja intia-iskelmän äänimaisemissa leikitellen. ”Siinä missä debyyttialbumimme Betoninen Kotimaani (2010) kertoi juurista globaalissa suburbiassa ja  maanläheisyydestä, Langaton yhteys -levyä kuvannee parhaiten taivas lähiön yllä” veistelee yhtyeen keulahahmo Kiureli Sammallahti. Levyllä vierailee Notkean Rotan lisäksi mm. Värttinästä ja Kuunkuiskaajista tuttu Susan Aho.

Albumi julkaistaan yhtyeen oman, Suomen bhangralevyt-labelin kautta. Itsenäisen julkaisun mahdollisti joukkorahoituskampanja, joka sai tukijoita jopa neljältä eri mantereelta! ”Bändi on koko kymmenvuotisen olemassaolonsa ajan pyörinyt innokkaiden fanien inspiroimana ja olemme iloisia, että olemme onnistuneet saamaan intensiivisen kuulijakunnan, joka kannustaa ja tukee tempauksiamme” Sammallahti kiittelee. Langaton yhteys -albumin ensimmäinen virallinen sinkku Ostarilla (https://www.youtube.com/watch?v=vX-Nwl4U8t4) mittelee Uuden Musiikin Kilpailussa 14.2. TV2:lla klo 21.

Shava

Biisilista:
Ostarilla
Action Hero ft. Notkea Rotta
Onkimiehen bhangra
Langaton yhteys ft. Susan Aho
Surma ft. Pushpinder Kaur
Hey Jamalo
Hernesoppaa
Metsämiehen bhangra
Tuhoa generaattori (jos haluut räjäyttää kuolontähden)
Bari Kholke Waheguru Bolke
Ostarilla Suki Chand Remix

SHAVA:
Kiureli Sammallahti – laulu, koskettimet
Valtteri Bruun – kitara, räppi
Lauri Salokoski – basso, laulu
Sami Rönkä – dhol, tabla
Mikko Arlin – rummut

www.facebook.com/shavaofficial
www.twitter.com/shavaofficial
www.instagram.com/shavaofficial
www.suomibhangra.com

#kansahaluaabhangraa #suomibhangra #bhangravirus #finnjabi #bhangrakansa #bhangrapeople

Varmistuneet keikat:
6.3. Gloria, Helsinki – Levynjulkistamiskeikka!
10.4. Lempo Folk, Lempäälä
11.4. Funky Elephant, Circus, Helsinki
14.6. Vaakuna Piknik, Kouvola
4.7. Sammon taonta, Sammatti
24.-25.7. tba

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Varatäti/Osk Daxos, Laura Kokkonen, laura@varatati.fi

Share in
Tagged in