Maailman ensimmäinen – ja tiettävästi ainoa – suomibhangrabändi Shava ja ohjelmatoimisto DragonWhite ovat solmineet ohjelmamyyntisopimuksen.
Vuonna 2004 perustettu, Suomen intialaisimmista kalpeanaamoista koostuva Shava osallistuu tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailuun Ostarilla-kappaleella. Yhtye odottaa innolla tulevia yhteistyökuvioita ja keikkoja. ”Olen äärimmäisen tyytyväinen, että pääsimme DragonWhiten talliin”, kommentoi bändi laulaja Kiureli Sammallahti. ”Keikkamyyjää on kaivattu pitkään ja tuntuu kotoisalta päästä tekemään yhteistyötä pitkänlinjan tekijän kanssa, jonka rosterista löytyy montaa eri musagenreä.”
DragonWhiten Minni Kumpuvuori iloitsee saaneensa rosteriin ainutlaatuista ja uudentyyppistä musiikkia: ”Ensimmäisen Shava-keikan nähtyäni olin ihmeissäni. Bändi tuo tullessaan uusia tapahtumia ja lisää haasteita. Tästä saadaan varmasti uutta kokemusta itselle ja ennen kaikkea myös muille!”
Maistiaisia Shavan energisestä live-menosta pääsee nautiskelemaan lauantaina 24.1. klo 11, kun yhtye iskee Helsingin metroon julistamaan viruksen lailla leviävää bhangran ilosanomaa.

 

Shava

Share in
Tagged in