Sinfonista rockmusiikkia esittävä Raskasta Joulua -projekti tekee vuonna 2013 ilmestyvän uuden albuminsa kunniaksi ensimmäisen konserttikiertueensa. Tämänvuotisen kiertueen tuotanto ja lavastus suunnitellaan nimenomaan konserttisaleja silmällä pitäen.

Spinefarm Records julkaisee marraskuussa uuden Raskasta joulua –albumin! Albumia seuraa jo yhdeksättä vuotta peräkkäin järjestettävä kiertue,joka siirtyy tänä vuonna rokkiklubeista konserttisaleihin. Konsepti pysyy kuitenkin samana, eli suomalaiset huippurokkarit esittävät raskaita versiota perinteisistä joululauluista. Marraskuun alussa julkaistavalla albumilla esiintyy konserttisolistien lisäksi myös vierailijoita.

Helsingin ensimmäisessä konsertissa perjantaina 20.12.2013 klo 17.30 ovat mukana laulajat Marco Hietala, Jarkko Ahola, Antti Railio, Ari Koivunen, Tommi ’Tuple’ Salmela, Pasi Rantanen, Antony Parviainen, JP Leppäluoto, Ville Tuomi, Ilja Jalkanen, Kimmo Blom

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

http://www.lippupalvelu.fi/event/raskasta-joulua-kiertue-2013-lippuja/122401

RJ2

Share in
Tagged in