POE’S ARMY

Rockbändi Poe’s Armyn alkujuuret sijoittuvat loppuvuoteen 2013, kun Reich sekä Helanneva kohtasivat samalla kurssilla ja idea syntyi akustisista jameista, joissa folk tyyppinen lähestymistapa oli enempi pinnassa. Jamit osoittautuivat hyviksi, joten yhteistyö tuli jatkumaan ja projekti kulki nimellä ”Edgar’s Escape”, kunnes se vaihtui 2014 puolella ”Poe’s New Army” ja lopulta ”Poe’s Army” -nimiseksi. Ensimmäinen Poe’s Army demo oli nimeltään ”Good Day In Heaven”, jota työstettiin koko syksy ja julkaistiin loppuvuodesta 2014.

Seuraavan demon ”Lonely Spirit” äänityksissä vieraili tuolloin cajon-rummuissa myös bändiin myöhemmin tuleva rumpali Riku, mutta projekti jatkui vielä tuolloin duo-kokoonpanona. Demoja tehtiin säännöllisesti tee-se-itse meiningillä v. 2017 asti, kunnes lopulta mukaan pyydettiin kokoonpanoon rumpaliksi Rikua ”Soulful Inferno” -projektista.

Nyt Poe’s Army alkoi toimi triona ja kokoonpanolla nauhoitettiin alkukeväästä 2018 ”Falling From The Autumn Sky”. Loppukeväästä 2018 Helanneva löysi porukkaan mukaan basisti J. Lautamäen Facebookin ”Mikkelin seudun soittajat” -sivuston kautta. Nyt Poe’s Armyn klassinen kokoonpano oli syntynyt.

Ensimmäiset keikat tehtiin helmikuussa 2019 Lappeenrannan Old Cockissa. Heinäkuussa 2019 yhtye soitti Pertunmaalla Hsesy ry:n tapahtumassa ja joulukuussa Mikkeliläisessä Kulma Pubissa. Korona-aika pakotti myös Poe´s Armyn siirtämään keikkansa suoratoistoon ja 21.11.2020 lähetettiinkin verkkoon suoraan treenikämpältä ”Live From Basement”, reilun tunnin mittainen Facebook Live -keikka suoraan treenikämpältä. Poe´s Armylla on yhteistyökumppanina loistava Mikko Autio Pirkanmaan Lempäälästä. Mikko on laittanut itsensä täysillä peliin ja miksannut demojamme vaivojaan säästämättä. Loistavaksi vahvistukseksi yhtyeen soundimaailmaan saatiin Tomi Pakarinen on joka on ollut mukana keikoilla ja studioäänityksissä suurella voimalla ja taidolla. Soundi on löytynyt!!

Videot:

 

Keikat: Minni Kumpuvuori

Keikkakalenteri:

Date City Venue Country
10.06.23 Mikkeli Wilhelm Finland

Subscribe: RSS | iCal