MINNA ORA

Trubaduurina keikkailevalla Minna Oralla on vuosikymmenten kokemus rock-laulajana ja kitaristina. Tilaa nainen ja kitara esim. olohuonekeikalle, leirinuotiolle, yksityistilaisuuteen tai ravintolaan. Minna heittää upean setillisen rock-, pop-, iskelmä- ja bluesklassikoita suomeksi ja englanniksi esitettynä – unohtamatta omaa soolomateriaaliaan.

 

ACOUSTIC LADY

Acoustic Lady (Minna Ora – laulu / Kari Ora – kitara) on ahkerasti keikkaileva coverduo, joka on ollut tienpäällä jo yli 20 vuotta. Ohjelmisto koostuu rockin, popin ja bluesin klassikoista, sekä tottakai Minnan soolotuotannosta. Acoustic Lady toimii kuin häkä niin isoimmilla lavoilla kuin pienemmissäkin tilaisuuksissa.

 

RACKDOLL

Rockbändi RackDoll (Minna Ora – laulu / Kari Ora – kitara / Biitti Nieminen – rummut / Esa Tokola – basso) on julkaissut kaksi albumia. Yhtye esittää laajalti Hurriganesin tuotantoa sekä omia rock-biisejä, unohtamatta muita upeita rock-covereita.

Keikka on rehtiä rock-tykitystä naisvokalistilla. Bändi sopii loistavasti niin isommille lavoille kuin ravintoloihin ja yksityistilaisuuksiinkin – mihin vain halutaan rock-henkistä meininkiä

 

Myrsky, julkaistu 22.9.2023:

Juliste:

Acoustic Lady

 

Keikkamyynti:

Minni@dragonwhite.com , 0505171671

Keikkakalenteri:

Date City Venue Country
20.07.24 Eura Pub 22 Finland

Subscribe: RSS | iCal