Janne Hurme Tuhkaa ja Timantteja -25-vuotisjuhlakiertueelle

Liput ensi kevään juhlakiertueelle tulivat myyntiin tänään

Kattavan ja monipuolisen uran tehnyt Janne Hurme julkaisi vuonna 1995 Kirje-albuminsa, jonka nimibiisiräjäytti Hurmeen uran rakettimaisen nousuun. Ensi vuonna on ansaitun 25-vuotisjuhlavuoden aika, ja se kruunautuu kattavalla juhlakiertueella, joka alkaa 21. maaliskuuta Seinäjoelta ja jatkuu aina Logomon keikkaan 25. huhtikuuta. Liput kaikkiin tapahtumiin ovat tulleet myyntiin tänä aamuna.

Artisti itse toteaa 25-vuotisjuhlakiertueen olevan harvinaisen kutkuttava juttu. Jo neljännesvuosisadan mittainen ura on tuntuu myös jopa hämmästyttävältä.

“Kun ensimmäistä kertaa tehdään näin isoa juhlakiertuetta, ovat fiilikset jännittyneen odottavat”, Janne tunnustaa ja jatkaa:

“Ohjelmisto tulee koostumaan tietenkin tunnetuimmista kappaleista, mutta joukossa myös sellaisia helmiä, joita ei välttämättä koskaan ole esitetty livenä. Juhlakiertue antaa hienon mahdollisuuden esittää myös harvinaisempia biisejä.”

Janne Hurmeen uraan on mahtunut Kirje-jättihitin lisäksi unohtumattomia kappaleita aina Tinasormuksesta Postikorttiin, eikä myöskään miehen hard rock -puolta esimerkiksi jo kuopatun Dream Asylum -yhtyeen ja viime vuonna upeat 20 vuotta täyttäneen Human Temple -kokoonpanon vokalistinakaan ole syytä unohtaa.

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä.
Liput alkaen 29€ + toimituskulut.
www.ticketmaster.fi, www.lippu.fi, www.lipputoimisto.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Ohjelmapalvelu Dragonwhite Oy, Minni Kumpuvuori,
minni@dragonwhite.com
050 517 1671
www.dragonwhite.com

DT Events Oy, Krista Tammi
krista.tammi@dtevents.fi
044 974 8486
www.dtevents.fi

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Keikkakalenteri:

Date City Venue Country
16.04.21 Tampere Tampere-talo Finland
Tuhkaa ja Timantteja -kiertue
24.04.21 Turku Logomo Finland
Tuhkaa ja Timantteja -kiertue

Subscribe: RSS | iCal

Kuvia: