Tarve CatCatin ensimmäisen sinkun päivittämiseen lähti yleisöstä. Itsensä coverointi jakaa artistien mielipiteitä, mutta jos sitä toivotaan peräti neljällä vuosikymmenellä, siihen on vastattava. Chicabumon alkujaan italialainen lastenlaulu, mutta joku siinä sähköistää myös aikuiset solualgoritmit. Ehkä taika on Turkka Malin tekstissä.

CatCat on levyttänyt useimmiten mollikappaleita, mutta nyt oli ihanaa tehdä tällainen iloa tihkuva aurinkoinen ja menevä kesäbiisi, kertovat Virpi ja Katja. Molempien kokemus ja myös koulutus tuo teokselle mittavasti lisäarvoa, puhumattakaan teknisestä kehityksestä tuotannossa ja osaamisessa. Tämän energiajytkyn toteutuksesta vastaa nuori lahjakas Daniel Okas.

Hyvä biisi kuluu käytöstä yhtä vähän kuin järvi soutamisesta. Lämpö tulee, siis antakaa palaa! Tässä noitarummuilla ja karanteenienergialla vahvistettu Chicabum!

Share in
Tagged in