SANI

Sani Aartela on suomalainen laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Hänet tunnetaan Aikakone -yhtyeen solistina. Hänen sanoittamia biisejä ovat mm. Neiti Groove, Odota ja Tuhat yötä. Sani on myös laulanut useita duettoja suomalaisten artistien ( mm. Samuli Edelmanin)  kanssa. Lisäksi hän on esiintymyt lukuisissa musikaaleissa ja teattereissa ja ollut mukana Vain Elämää -televisiosarjassa 2018.

Sani on julkaissut kolme albumia. Uusin single kantaa nimeä Kaunis.

Sani lähtee syksyllä oman bändinsä kanssa kiertueelle uuden albumin tiimoilta. Bändissä soittaa mm. Okke Komulainen, Pasi Rajala, Jani Auvinen ja Samuli Erkkilä, osittaisella tai koko bändin voimin keikkapaikasta riippuen. Kiertueella kuullaan hitit kaikilta soololevyiltä sekä Aikakoneen parhaimmisto, uusin sovituksin.

DANCE WITH SANI
Sani on Aikakoneen matkan sivussa tehnyt soolouraa jo vuodesta 2007. Pitkäsoittoja on kerääntynyt jo kolme ja sinkkujulkaisut ovat keikkuneet hyvin Radio Suomen listojen kärjessä.

Sanin soolotuotanto tunnetaan mm. biiseistä: ” Jää”, ” Versoava juuri” , ” Ei mitään lisättävää” ja viimeisimpänä ” Kaunis ” .
Vain elämää -ohjelmasta tutut biisit saavat myös nyt paikkansa kun dance-pohjalta lähtevä duo pääsee esittämään biisejä kansalle.

Duoon tuo maustetta tällä kertaa rytmipolitiikasta vastaava Tuomas “Gary” Keskinen. Loopperilla ja synasoundeilla saadaan bileet käyntiin.

 

 

Kaunis:

Sydänhuone:

Kuvat: pultsiphoto

 

Myyjä: Minni Kumpuvuori

Keikkakalenteri:

Date City Venue Country
08.05.24 Yksityistilaisuus Finland
11.05.24 Utajärvi Utabar Finland
18.05.24 Ii Iisakki Finland
Dance with Sani
25.05.24 Heinola Heinolan Siltasaari Finland
03.07.24 Ruovesi Ruoveden Rantaravintola Finland
17.07.24 TBA Finland
31.07.24 TBA Finland
07.09.24 Karstula Wanhat Wehkeet Finland

Subscribe: RSS | iCal